Saturday, 26 November 2011

MUSC Challenge on 26/11/2011 - CAMZONE Champion!!





Salam Maal Hijrah dan Selamat tahun baru untuk semua umat Islam..


Kete Conggo yang putih tu dah 3 kali sebenarnya bukak dan pasang
balik enjin sebelum event semalam.
Macam-macam jugak lah masalah dia..
Tapi akhirnya!!! putih gedik tu jadi jugak yang terbaik..
Tahniah...

Aku ada video untuk korang..
jom tengok...


video
First running
Camzone VS EG kuning (unknown)



video
Second running
Camzone VS CRX hitam (unknown)



video
Semi Final
Camzone VS Husein (nafaz auto)




video
FINAL
Camzone VS EF kuning (SPG)



RESULTS
klik gambar utk lihat dgn jelas


dan jangan lupa sokongan korang memang Camzone Team hargai sgt2...
Terima kasih jugak pada yang datang meramaikan majlis malam tu..

Kita jumpa lagi next time.. -Jangan Lupa Share kat Facebook korang..-  :-)

*hah kat bawah ni ada undi..klik berapa bintang korang nak bg untuk entri kali ni..
HIDUP MOTORSPORT!!

Wednesday, 16 November 2011

Sepang Drag Battle(R5) kasi GEGAR lagi (19/11/2011)


Salam satu Malaysia..
Macam mana hari korang hari ni?
Ada bagus ka... :)



Ha....korang dah ready ke untuk Sepang nanti..?
Conggo pun tengah sibuk siapkan kete dia..
So, kita nantikan je la kehadiran Camzone di Sepang ye...


Nak cerita banyak pun tak boleh,
dah start nanti baru boleh cerita banyak..
InsyAllah,aku akan update dari masa ke semasa untuk korang..


Yang sebelum ni bukan apa,
aku just nak berkongsi pengetahuan dan info je ngan korang..
Jikalau ada sesiapa yang kurang selesa tu,
bagitahu lah... PEACE!!


Jadi, peminat setia Camzone,
tunggu apa lagi??
Jom kita gegar SEPANG pulak kali ni.
Lagi ramai lagi bagus..baru meriah..
betul tak...hehehe



HIDUP MOTORSPORT!!