Monday, 19 December 2011

Camzone CHAMPION dlm Kategori 2wd / 4wd OPEN CC (Final Round 2011)


Hye, jumpa lagi kita ya dalam entri yang seterusnya ni..
dah la entri yang sebelum ni masih "PANAS" lagi kan..hehe
Bagi sesiapa yang terlepas untuk tengok video yang sebelum ni,
korang boleh tgk kat SINI

Lepas je event ni lepas subuh hari tu, Camzone Team tak tahu nak cakap apa lagi..
Tergamam ada, happy gila pun ada..ntah la..
sampai kan balik pun tido sambil senyum beb..tambah-tambah Conggo lagi lah syok..

Camzone team minta maaf sbb First Running tak sempat nak amik la..
debaran betul-betul terasa..
hati pun dah puas bila tgk "Hulk" hijau beraksi...
So,kita layan video yang ada dah la ye..
Jom....


video
Second Running - Camzone VS JO 1 Racing (wira)


video
Semi Final - Camzone VS Subaru Putih


video
Final - Camzone VS HKS Millenium

So, ni lah entri penutup untuk tahun 2011..
InsyAllah tahun depan kami akan buat yang terbaik lagi daripada skrg..

p/s : jangan malu-malu dan segan-segan untuk komen dan
share kat FACEBOOK korang..
kalau korang suka, kami lagi lah suka..hehehe

*hah kat bawah ni korang blh bagi bape bintang untuk entri kali ni.. :p

Thank you for your support.. Kita jumpa lagi next year..
Stay Tuned..!!


HIDUP MOTORSPORT!!

Sunday, 18 December 2011

KBS MUSC Final round 17 Dec 2011 (Camzone CHAMPION Kategori Vtec Open CC)




Salam satu Malaysia.

Korang masih ingat lagi dengan EG kuning Conggo yang dulu tu..
Sekarang dia dah menjelma kembali..

Ramai yang confused ingat ni kete JEE..
Tapi hakikatnya ni kete Conggo yang kuning tu..
Saje je pakai no plat JEE..

So, kuning dah jadi hijau sekarang..
Hope semua suka dengan kaler baru..nak sambut tahun baru
Kene lah tukar kaler baru..betul tak..
Kan kite kene support green skrg.."Save Green" kot tak salah..

Jom kita tengok macam mana "Hulk" hijau ni beraksi di litar..

video
First Running - Camzone VS Nafaz Racing


video
Second Running - Camzone VS MTR Motorsports


video
Semi Final - Camzone VS Nafaz Racing



video
Final - Camzone VS SPG (EF)


Selebihnya,korang nilai sendiri sape menang dalam kategori ni..hehe

p/s : jangan lupa share entri ni kat FB korang..

*hah kat bawah ni ada undi..klik berapa bintang korang nak bg untuk entri kali ni..

thanks for your support!!


HIDUP MOTORSPORT!!