Saturday, 26 November 2011

MUSC Challenge on 26/11/2011 - CAMZONE Champion!!





Salam Maal Hijrah dan Selamat tahun baru untuk semua umat Islam..


Kete Conggo yang putih tu dah 3 kali sebenarnya bukak dan pasang
balik enjin sebelum event semalam.
Macam-macam jugak lah masalah dia..
Tapi akhirnya!!! putih gedik tu jadi jugak yang terbaik..
Tahniah...

Aku ada video untuk korang..
jom tengok...


video
First running
Camzone VS EG kuning (unknown)



video
Second running
Camzone VS CRX hitam (unknown)



video
Semi Final
Camzone VS Husein (nafaz auto)




video
FINAL
Camzone VS EF kuning (SPG)



RESULTS
klik gambar utk lihat dgn jelas


dan jangan lupa sokongan korang memang Camzone Team hargai sgt2...
Terima kasih jugak pada yang datang meramaikan majlis malam tu..

Kita jumpa lagi next time.. -Jangan Lupa Share kat Facebook korang..-  :-)

*hah kat bawah ni ada undi..klik berapa bintang korang nak bg untuk entri kali ni..
HIDUP MOTORSPORT!!

1 comment: