Monday, 19 December 2011

Camzone CHAMPION dlm Kategori 2wd / 4wd OPEN CC (Final Round 2011)


Hye, jumpa lagi kita ya dalam entri yang seterusnya ni..
dah la entri yang sebelum ni masih "PANAS" lagi kan..hehe
Bagi sesiapa yang terlepas untuk tengok video yang sebelum ni,
korang boleh tgk kat SINI

Lepas je event ni lepas subuh hari tu, Camzone Team tak tahu nak cakap apa lagi..
Tergamam ada, happy gila pun ada..ntah la..
sampai kan balik pun tido sambil senyum beb..tambah-tambah Conggo lagi lah syok..

Camzone team minta maaf sbb First Running tak sempat nak amik la..
debaran betul-betul terasa..
hati pun dah puas bila tgk "Hulk" hijau beraksi...
So,kita layan video yang ada dah la ye..
Jom....


video
Second Running - Camzone VS JO 1 Racing (wira)


video
Semi Final - Camzone VS Subaru Putih


video
Final - Camzone VS HKS Millenium

So, ni lah entri penutup untuk tahun 2011..
InsyAllah tahun depan kami akan buat yang terbaik lagi daripada skrg..

p/s : jangan malu-malu dan segan-segan untuk komen dan
share kat FACEBOOK korang..
kalau korang suka, kami lagi lah suka..hehehe

*hah kat bawah ni korang blh bagi bape bintang untuk entri kali ni.. :p

Thank you for your support.. Kita jumpa lagi next year..
Stay Tuned..!!


HIDUP MOTORSPORT!!

5 comments:

  1. gila la tapau abeh.....

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada Wan Conggo Rileks je....concentrate satu kereta..tapi Tip top...Tahun depan sapu bersih semua kategori hahaha.....Hidup King!

    ReplyDelete
  3. Tahniah...Conggo racing dah tak de apa lagi nak dibuktikan..hehehe memang Legend bagi Team Honda Vtec....di Malaysia.

    ReplyDelete
  4. Pergh...kereta hensem...Conggo pun hensem ...rambut panjang ooo...kakaka...Tahniah!

    ReplyDelete
  5. Congrat camzone....u all mmg rocks! n.year kasi record lg...tahniah utk semua

    ReplyDelete